Behind the scenes: Maand Januari

Behind the scenes Maand Januari

Behind the scenes: maand Januari: Wat gaat de tijd snel, wij zijn alweer in februari 2024. Dit jaar is heel rustig begonnen. Helaas ben ik op eind Januari heel ziek geweest. Ik heb mij nooit zo belabberd gevoeld als de laatste tijd. Ik heb zo’n zware griep gehad. Dat gun je niemand. Ik ben al 3 weken alleen maar aan het hoesten. Na 2 weken kon ik eindelijk een afspraak maken bij de dokter. Gelukkig was het geen bacterie of longontsteking, wel een virus dat veel slijm aanmaakt en dat maakt het heel heftig omdat mijn lichaam hard moest werken om alle slijm eruit te krijgen. Dat kost zoveel energie. Nergens zin in. Geen puf. Dus zoals je leest is mijn maand Januari niet zo goed begonnen. Dus deze Behind the scenes: maand Januari hou ik heel kort. Helaas! Gezondheid is zo belangrijk en soms vergeten we dat.

Behind the scenes: Maand Januari

Gelukkig zijn er nog andere leuk dingen.

Mijn lieve schoonmoeder is gelukkig aan het herstellen van chemo en operatie van haar baarmoederkanker. Heftige en spannende tijd achter de rug. Maar nu gaat het heel goed en dat is een heel fijn gevoel.

Mijn lieve schoonmoeder
Mijn lieve schoonmoeder

Ben je nog geen abonnee? 

Camiel is nog steeds druk bezig zijn recepten op YouTube te publiceren en hij doet dat met heel veel plezier. Ben je nog geen abonnee? We zouden het heel leuk vinden als je dat nog doet. Het is gratis en voor ons is het een soort beloning voor ons werk.

Ben je ook niet moe van dit trieste weer? Ik wel. Ik kan niet wachten tot het mooi weer wordt. Wij hebben al geboekt voor een lang weekend Sevilla en Lissabon. Af en toe moet je de zon toch opzoeken. Heb je ook al plannen?

Tip van de maand:

Heb je Instagram? Dan heb ik een leuke tip voor je. Als je Hema volgt op Instagram heb je bij stories vaak hele handige tips voor in het huis. Ik vind het echt heel leuk.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties