Behind the scenes: Maand Februari

Behind the scenes: Maand Februari

Behind the scenes: Maand Februari is een korte update van deze maand. Er is niet veel gebeurd voor mijn gevoel. Zoals je hebt gelezen bij Behind the scenes maand Januari ben ik heel ziek geweest. Gelukkig ben ik een stuk beter. Door zoveel hoesten heb ik de ribben gekneusd. Als ik nies doet het nog pijn maar voor de rest gaat het wel oké. En met jullie? Ik hoop dat alles goed is.

Inspiratie voor Pasen

Het is bijna Pasen en ik heb al een paar leuke artikelen met jullie gedeeld voor deze feestdag. Pasen vind ik altijd mooi door de gezellige decoratie in huis en de Paasbrunch met alle lekkere dingen erbij om te proberen. Wil je nog inspiratie op doen voor deze Pasen? Bekijk hieronder mijn ideeën.

Favoriete recepten op Youtube

Ons YouTube kanaal begint langzaam te groeien en dat zien we graag. Ik heb een top 2 gemaakt met de meeste bezochte recepten. Een aanrader om onze recepten te proberen. Zoals Camiel zegt “als ik dat kan maken, kan jij het ook”. Met die gedachte zal ik zeggen, aan de slag gaan om de recepten van ons te proberen. Laat me weten, welke vond je het lekkerste

Tip van de maand:

Deze maand heb ik een Instagram pagina met handige tips voor je. Ik heb nog geen tip geprobeerd maar als ik er naar kijk lijkt het me wel handig. Maar ja, tegenwoordig weet je soms niet meer wat echt is. Wat ik heel erg jammer vind. Maar deze pagina heet ‘handigetips” en heeft 310K volgers, dus denk ik dat de meeste tips heel goed zullen zijn. Ik vond de tip om boter, in no time, zacht te maken een goeie tip.

En voor nu wil ik je alvast een Fijne Paasdagen wensen en tot volgende maand. Liefs Elsa

Behind the scenes: Maand Februari

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties