Behind the scenes: Maand April

Behind the scenes: Maand April

Behind the scenes: Maand April is een korte update van vorige maand. Er zijn een paar leuke dingen gebeurd die ik met je wil delen. Een van het beste nieuws is dat de bezoekersaantallen van Seizoenen Blog blijven stijgen en dat is heel fijn. Zoals veel mensen weten in de wereld van internet, is Google bezig met updates en als Google dat doet, weet je nooit welke kant het op gaat. Wij hebben gezien dat afgelopen jaar bij veel grote sites, de bezoekersaantallen heel ver naar beneden zijn gegaan. Dat is natuurlijk niet fijn.

Voor Seizoenen Blog is dit niet zo spannend omdat deze blog een hobby voor ons is. Maar ik kan mij voorstellen als je van bloggen moet leven dat wel anders is. HCU oftewel de Google Helpful Content is gemaakt zodat de informatie op internet steeds waardvoller wordt om te delen. Elk artikel, elk nieuws moet behulpzaam zijn als je iets wil vragen, maken enz. Eigenlijk heel logisch. Alles wat je schrijft moet wel oprecht zijn en uit ervaring. Niet iets schrijven wat nergens op gebaseerd is. Hierdoor zijn instructiefilmpjes of foto’s heel belangrijk op je content.

Behind the scenes: Maand April

Nieuwe rubriek met familie en vrienden

In de Tongelrese keuken met… is een gloednieuwe rubriek voor iedereen die van koken houdt. In deze rubriek gaat Camiel koken met een gast en dat levert geweldige recepten en een hoop gezelligheid achter de schermen van Seizoenen Blog. De eerste In de Tongelrese keuken met, is Alice. Alice heeft een van haar lievelingsgerechten gemaakt, een pasta carbonara. Ik kan tegen jou zeggen dat het overheerlijk was. Het hele recept vind je op Seizoenen Blog en de video op ons YouTube kanaal.

DE LEKKERSTE PASTA CARBONARA OOIT

Peggy and Molly

Als je mijn Facebookaccount volgt heb je zeker de filmpjes van Peggy en Molly voorbij zien komen. Deze 2 dieren hebben mijn hart gestolen. Ze zijn de beste vrienden en dat levert geweldige beelden op. Ik word zo vrolijk van hen. Helaas is het een tijd geleden iets minder geweest. Molly was onterecht meegenomen door de instanties van de dierenbescherming. Ze mochten deze vogel niet in huis hebben, als je de filmpjes vanaf het begin ziet, zie je een familie die van dieren houdt en een ekster heeft gevonden en naar huis genomen en verzorgt. Vervolgens is een bijzonder vriendschap ontstaan tussen Molly (de vogel) en Peggy (de hond). De twee zijn onafscheidelijk van elkaar.

Door de media en een petitie om Molly terug naar huis te krijgen, is het gelukkig weer goed gekomen. Ik heb ook zelf een beetje geholpen om de petitie ook te tekenen zoals miljoen mensen. Dit verhaal speelt in Australië en heel wereld heft het gevolgd. Heel bijzonder. Het eerste filmpje hieronder zie hoe Molly is gevonden en in de tweede filmpje zie je wanneer Molly terug naar huis is gekomen na alle commotie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties